Seguint la tradició dels darrers cinc anys, el C.B. Pardinyes continua organitzant diverses activitats esportives dirigides a promoure l’activitat física a la ciutat de Lleida.

Aquest Setembre, pretenem fomentar  la pràctica esportiva del basquet, oferint una proposta des del punt de vista saludable, de convivència i valor d’equip a través del torneig del C.B. Pardinyes.

La present edició, del torneig d’Inici de temporada 2017-18, es portarà a terme el dia 1 de Setembre, de 16:30h a 20:30h, al pavelló Municipal de Pardinyes, va destinada a tots aquells nois i noies entre les categories de Pre-mini fins a Senior (a partir dels 8 anys), amb les activitats de 3 contra 3, 1 contra 1 i triples, dirigides pels tècnics  del C.B. Pardinyes.

Tots els participants gaudiran d’una peça de fruita, així com diferents avantatges:

·        Obsequis per als tres primers classificats (o guanyadors).

·        50% de descompte en l’estudi Biomecànic de la marxa i en plantilles esportives realitzades a Podolleida.

·        50% de descompte als equips femenins inscrits.

Per tot això, volem agrair la col·laboració i suport a totes les entitats esmentades, així com a l’Ajuntament de Lleida, a la Diputació de Lleida, a l’Ajuntament de Vilaller i a Orvepard, que s’han posicionant com els principals patrocinadors de les estades i tornejos del  C.B. Pardinyes.

Fes Click per accedir al formulari d'inscripció

Descarrega aquí el formulari d’inscripció

Poden sol·licitar el vostre formulari d’inscripció al Pavelló Municipal de Pardinyes o enviant un correu electrònic a estadescbpardinyes@gmail.com.

Data límit d’inscripció 28 d’Agost.

Us hi esperem a tots!

Gràcies

C.B.Pardinyes

CatalanEnglishSpanish