El Club Bàsquet Pardinyes ha arribat a un acord amb el jugador natural de Mollerussa, Oriol Balsells, per a la seva incorporació al club groc i negre la propera temporada 17/18.

Balsells arriba al club lleidatà procedent del CB Alpicat de Copa Catalunya, on va rebre el premi com a millor jugador de Lleida de la competició otorgat per la RT de la Federació Catalana de Basquetbol a Lleida, i amb el qual va aconseguir la permanència.

Presentació Oriol Balsells

Oriol Balsells amb el president Jordi Mauri.

Balsells és un jugador que pot ocupar les posicions de base i escorta i que destaca per la seva visió de joc, per tenir un bon percentatge de tir tant de dos com de tres i pel seu joc en l’un contra un.

El jugador arriba al CB Pardinyes on ja va jugar en condició de vinculat del Força Lleida sent conscient de la diferència que suposa el salt de categoria.

Oriol Balsells Samarreta

Balsells arriba al club després de una destacada temporada a Copa Catalunya.

Les seves expectatives sobre l’equip després d’una temporada històrica l’any passat Balsells té clar que l’objectiu principal no pot ser repetir els mateixos resultats, però sí competir per poder estar en aquesta lluita.

CatalanEnglishSpanish