Partit difícil pels visitants que ens vam trobar un Andorra amb moltes ganes d’aconseguir la victòria. Els dos primers quarts vam poder aguantar molt bé els seus contraatacs i vam arribar al descans perdent per 1 punt. Com ja es habitual a la sortida del descans vam sortir adormits i un parcial de 24-9 va trencar el matx a favor dels andorrans. L’últim quart vam lluitar per canviar el marcador però, va ser massa tard. Tenim que ser més regulars durant els 40 minuts de partit per poder guanyar partits aixi d’igualats.

55 BC MORABANC ANDORRA “C”: D.Gomez (5), J.Moreno(3), D.Blanch (10), P.Castillo(16), J.Costabell(8), A.Presa (12), J.Ozaeta (-), K.Costabell (1).

48 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA NEGRE: M.Balsells(4) N.Escribano(2), M.Jordan(2), A.Ricart(17), J.Masich(9), N.Bube(6), A.Marco (6), J.Muñoz(-).

CATEGORIA: 1a Fase Cadet Masculi

ÀRBITRE: Garcia C.A.

PARCIALS: 10-11; 12-9; 24-9; 9-19