Partit disputat entre el BC Morabanc Andorra B, i el Ilerdauto Nissan Junior Negre del Pardinyes, amb victòria final pels de Pardinyes.

El partit va començar amb un Pardinyes molt intens defensivament i concentrat en la feina, dominant el partit des del minut 1, arribant al descans 26-36, demostrant el domini dels grocs i negres.

A la represa, el 3r període, va ser el període del desencert, amb un parcial de 3-8 afavorint als visitants, tot i no fer un bon joc per part del 2 equips, malgrat això, els de Pardinyes entraven a l’últim període +15. Un últim període, sempre controlat pels de Pardinyes, menys els últims 2 minuts que els Andorrans van tindré més encert, deixava el marcador 44-54 per als de Pardinyes.

44 BC MORABANC ANDORRA “B”: Perez, A.(1), Lopez, A.(8), Lacopia, L.(2), Moreira, B.(4), Escabias, E.(7), Ojaos, A.(4), Marti,  A.(-), Garcia, U.(5), Fuente, J.(5), Mercade, M.(-), Viana, R.(-), Dorado, J.(8).

54 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE: Tesan, J.(6), Teixido, E.(-), Lopez, J.(1),Plaza, M.(7), Madalin, I.(2), Quiroga, A.(14),  Perdices , P.(13), Barta, G.(-), Gonzalez, A.(9), Lavergne, B.(2).

CATEGORIA: 2a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Paredes J.F.

PARCIALS: 12-19; 14-17; 3-8; 15-10