Partit disputat entre el BC Morabanc Andorra “B” i el Junior Negre del CB Pardinyes, amb victòria local per 30 a 25.

Un partit que va començar amb els groc i negres portant la veu cantant, tot i ser un ritme molt baix de partit per part dels 2 equips, amb molt desencert i moltes pèrdues de pilota, que va fer que s’arribés al descans amb el marcador de 10 a 15.

A la represa, els locals van pujar el ritme i van fer un parcial de 16-04, que els va donar una còmoda diferència en el marcador. Els groc i negres van intentar remuntar, cosa que no va poder ser, ja que als últims minuts de joc, el físic dels visitants no va acompanyar. Resultat final 30-25.

30 BC MORABANC ANDORRA B: Perez, A.(2), Lopez, A.(4), Lacopia, L.(-), Moreira, B.(6), Escabias, E.(-), Viana, R.(2), Arques, D.(3), Ojaos, A.(4), Marti,  A.(4), Mercade, M.(-), Torrero, I.(3), Dorado, J.(2).

25 C.B. PARDINYES NEGRE -LLEIDA: Tesan, J.(8), Teixido, E.(-), Lopez, J.(-),Plaza, M.(-), Madalin, I.(4), Martinez, X.(4),  Perdices , P.(6), Barta, G.(-), Gonzalez, A.(-). , Lavergne, B.(3).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Farre J.

PARCIALS: 5-9; 5-6; 16-4; 4-6;