Partit entre el Junior Groc del C.B.PARDINYES, contra el B.C.MORABANC ANDORRA “B”, amb victòria dels groc i negres per 63 a 68. El partit va començar amb molta igualtat, amb molts intercanvis de cistelles, que beneficiava als d’Andorra, que van estar mot més ficats en la primera part, agafant molts rebots ofensius, arribant al descans  35 a 33.

A la represa, els de Pardinyes van pujar la intensitat defensiva, i es van ficar per davant al marcador, entrant al últim període, 47 a 51. Tot i arribar amb un final ajustat, els de Pardinyes, gràcies a l’actitud defensiva de la segona part, es va emportar una victòria molt treballada, 63 a 68.

63 B.C.MORABANC ANDORRA “B”: Lopez, A.(9), Lacopia,  L.(-), Lacaste,  V.M.(14), Gallino,  M.(12), Diez,  A.(10), Badana,  R.(6), Capdevila,  E.(-), Hurtado,  E.(9), Dorado,  J.(3), Torrero, I.(-).

68 C.B.PARDINYES GROC-LLEIDA: Gomez, A.(4), Lesan,  J.(20),  Previtera,  A.(7), De Toledo, M.(10), Padilla  P.(-), Martin,  A.(4), Bernaus,  P.(23), Alsinet,  A.(-).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 1

ÀRBITRE: Martin F.J.

PARCIALS: 16-15; 19-18; 12-18; 16-17;