63 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Balsells (7), Rivas (2), Jorge (6), Lopez (4), Fernandez (12), Gasque (9), Mendiburu (16), Domingo M. (7).

67 CLUB BÀSQUET IGUALADA: Riu (-), Burges (5), Carrion (3), Torres (10), Benito (12), Fons (10), Garcia (4), Gual (12), Farres (-), Tejero (8), Cami (3).

CATEGORIA: 1a Jornada Lliga Catalana EBA

ÀRBITRES: Olivares J. M. / Subirats B.

PARCIALS: 17-14; 13-24; 16-10; 17-19;

El primer equip del C.B. Pardinyes va perdre aquest dissabte a casa davant el Club Bàsquet Igualada, en la primera jornada de la Lliga Catalana EBA, per 63 a 67. El partit va estar marcat per una constant igualtat entre els dos equips durant tot el matx, que es va decantar finalment a favor dels visitants.

El matx va començar amb els visitants més encertats en els primers minuts de joc. Però, amb el pas dels minuts els groc i negres van començar a incrementar el nivell d’encert de cara a cistella i alhora ser més intensos en defensa i controlar el rebot defensiu, malgrat tenir baixes en el joc interior. Aquesta millora, tant en atac com en defensa, va provocar que li donessin la volta al marcador i arribessin a tenir una màxima diferència de 7 punts. El C.B. Pardinyes finalitzava el primer quart 3 punts a dalt (17 a 14).

En el segon període, l’equip d’Igualada li va donar la volta al marcador, gràcies a una millora clara en l’atac, sobretot des de la línia de 6,75, i a partir d’un increment en l’aspecte defensiu, el qual provocava que els jugadors groc i negres no tinguessin accions còmodes de tir. Amb tot això, els jugadors del CB Pardinyes arribaven al descans amb un marcador desfavorable de 8 punts (30 a 38).

En la represa del matx, el C.B. Pardinyes sortia molt concentrat i molt intens en defensa, el fet es que deixava en el tercer quart amb solament 10 punts anotats, i en atac tenia una millora, en especial, es tornava a veure un bon moviment de pilota que permetia tirs sols. Malgrat això, els visitants eren capaços de mantenir una renta al voltant dels 4 punts durant el quart. Al finalitzar el tercer quart, el CB Pardinyes perdia per 2 punts (46 a 48). En el darrer quart, es mantenia la igualtat entre els dos equips però amb una mínima diferència favorable pels visitants de 4 punts pràcticament tot el quart.

Malgrat que els groc i negres ho van intentar, el fet es que es van situar a 1 punt a falta de menys de dos minuts per finalitzar el matx, però dos triples del C.B. Igualada va sentenciar el partit.Al final, derrota del primer equip del C.B. Pardinyes per 63 a 67 contra el C.B. Igualada, en el primer partit de la Lliga Catalana EBA 2017.

Pots trobar totes les imatges del partit a càrrec d’en Pol Puertas a la nostra pàgina de Facebook