Bon partit de l’equip, després de superar un inici de partit difícil, poc a poc, s’anava imposant a la pista fent que ens enduguéssim la segona part del partit però, el parcial del quart quart (17-0) i algun error durant la primera part ens ha sentenciat fent que el marcador fos desfavorable.

Primer partit on és comença a veure un treball ofensiu amb jugadors desperts i actius, encara que falta polir el treball defensiu.

52 BAC AGRAMUNT: Alonso (8); Sala (2); Martinez (3), Paris (-); Meza (-); Sole (13), Salat (-); Puig (-); Andreo (10), Gual (12).

43 C.B. PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Moreno (15); Espax (3); Oro, J (-); Balcells (2); Nadal, K. (3); Santiago (10); Perez, M (1); Andueza, P. (7); Perez, C (2); Cobos (-).

CATEGORIA: Mini Masculi Grup 7

ÀRBITRE: Caelles A.

PARCIALS: 4-2; 10-5; 5-9; 17-0; 7-7; 4-5; 3-8; 2-7.