El C.B. PARDINYES NEGRE va guanyar a domicili contra el BAC AGRAMUNT. L’equip visitant va ser capaç de vèncer el matx, fent un partit seriós, molt intens a nivell defensiu i amb un alt percentatge ofensiu.

El partit va començar molt igualat, amb un equip rival treballador i molt concentrat. A mida que passaven els minuts, el C.B. Pardinyes mitjançant una defensa pressionant va  aconseguir frenar l’empenta dels locals. Aquest fet va permetre als groc i negres arribar a la mitjà part amb una diferència al marcador còmode.

La segona part va tenir un guió semblant, amb els resultats dels parcials a favor pel C. B. Pardinyes, tot i l’actitud i el coratge del BAC AGRAMUNT. A pista es va poder veure un joc vertical, generant perill en tot moment. Resultat final: 41-80.

41 BAC AGRAMUNT: Serra (5), Gual (3), Serra (8), Salat (-), Pijuan (2), Alonso (10), Sole (-), Muixi (2),  Melis (5), Paris (5), Bartoli (1).

80 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Berenguer (6), Hidalgo (4), Escola (5), Cubero(11), Jordan(4), Diarra (10), Marco (18), Portoles (12), Bordes (6), Da Silva (14).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 7

ÀRBITRE: Vega C.

PARCIALS: 10-23;10-21;8-15;13-21