64 BC MORABANC ANDORRA: Quemada (11),Peral (9), Aguilar (5), Gacic (19), Gabriel (11); Martí (7), Pons (2), Lacaste (-).

91 CB PARDINYES-LLEIDA: Balsells (16), Rivas (14), Fernández (16), Gasque (14), Domingo (11); Jorge (7), López (-), Aventín (10), Mendiburu (3).

CATEGORIA: 2a Jornada Lliga Catalana EBA

ÀRBITRES: Posse C. / Alcaraz Y.

PARCIALS: 21-27; 11-25; 20-19; 12-20;

El nostre sènior de Lliga EBA va vèncer al Morabanc Andorra B en la segona jornada de la Lliga Catalana EBA per 64-91 en un partit marcat, en part, per la nostra magnífica defensa en el segon període.

El partit va començar igualat, però amb el pas dels minuts els nostres jugadors van afinar la punteria des de la línia de tres punts, fins a cinc triples al primer quart, aconseguint un avantatge de 13 punts a favor. Tot i la diferència en el marcador, els andorrans van aconseguir retallar distàncies per acabar el període amb un marcador de 21-27.

El segon quart va ser el decisiu per un CB Pardinyes que va trencar el partit gràcies a una esplèndida defensa, únicament 11 punts encaixats, i un bon moviment de pilota permetent llançaments sense oposició que, sumats al bon encert des de la línia de tres punts, va permetre un avantatge, al descans, de 20 punts al nostre favor.

Després de la represa, els nostres jugadors van sortir una mica més relaxats, donat que la sensació era de que el partit ja estava sentenciat. Això, que va permetre a l’equip rival retallar distàncies en el marcador posant-se a 15 punts. Al final, el nostre equip va reaccionar per acabar el quart amb un avantatge de 19 punts a favor, 52-71.

L’últim període va servir per acabar el partit, i per tant la pretemporada, amb bones sensacions de cara a l’inici de la Lliga EBA. Una bona defensa, que va deixar als andorrans amb tan sol 12 punts anotats, i el bon encert ofensiu dels nostres homes va permetre arribar al final de la trobada amb un avantatge de 27 punts, 64-91.

Bon partit dels nostres abans de començar la Lliga EBA dissabte que ve a les 20h en Barris Nord enfront del CB Mollet.