Partit entre el C.B.TREMP contra el Junior Groc del C.B. PARDINYES, amb victòria dels groc i negres per 71 a 76.

El partit va començar amb un Pardinyes molt adormit, en canvi, el Tremp amb molt encert i molt ambiciós. La primera part va ser dominada pels locals, amb un Pardinyes intentant reduir diferències, arribant al descans amb un marcador favorable per als locals de 39 a 32.

A la represa, tot va canviar, els de Pardinyes van pujar el nivell defensiu i van demostrar el seu millor ritme d’atac, el que va fer que finalitzessin el tercer període al capdavant en el marcador (51-54). A l’últim període, els de Pardinyes van seguir amb la bona dinàmica, arribant a tenir una màxima diferencia de 13 punts, cosa que va donar moral a l’equip i van poder frenar la remuntada dels locals, amb un resultat final de 71 a 76 per als de Pardinyes.

71 C.B.TREMP LA CANONJA: Moreno,  JM.(17), Ubreros  DA.(-), Pujol, A.(-), Rodrigo, R.(12), Bresco,  R.(9), Badia,  A.(12), Codina,  A.(2), Bertran,  J.(3), Uriach,  N.(-), Lloan, J. (16).

76 C.B. PARDINYES GROC-LLEIDA: Gomez, A.(-), Lesan,  J.(29), Guallar,  D.(3), Previtera,  A.(9), Toledo M.(-), Padilla, P. (2), Martin,  A.(4), Fons,  N.(1), Bernaus,  P.(28).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 1

ÀRBITRE: Paniagua A.

PARCIALS: 18-7; 21-25; 12-22; 20-22;