JORNADA 9 D’ABRIL DE 2016

INFANTIL NEGRE

Partit en els primers minuts desigual, amb errades per part de l’equip visitant, a mesura que anaven passant els minuts la diferència s’anava incrementant. Tot i així, els nens seguien realitzant bon joc i tenint molt bona actitud, fins arribar passada la mitjà part que el marcador vam veure que mica en mica s’anava incrementant. Tot i així felicitar als nostres nens per la primera part realitzada que es va seguir veient coses positives.

70 PEÑA FRAGATINA: Puig,H (8), Enrech,N (15), Andres,J (2), Burgos,I (2), Berenguer,M (2), Apirau,M (1), Vilar,A (-), Alcalde, JM (4), Casas,V (19), Camarasa,R (12), Serveto,D (3), Gonzalez, V (2).

32 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Portoles,M (-), Escribano,N (4), Romero,J (7), Jordan,M (-), Masich,J (5), Bubé,N (7), Marco, A (-), Ariño,O (8),Vargas,A (1).

El pròxim partit es el dia 17 d’Abril de 2016 a partir de les 12:00 al Pavelló Pardinyes contra Alpicat.

CADET NEGRE

El Cadet Negre del Pardinyes va perdre contra el CB Balaguer per 79-67, en un mal partit dels del Segrià que no van estar ficats al partit i van jugar amb poca intensitat i encert.

Els dos primers quarts, van ser però igualats, amb un Balaguer que portava el ritme i la iniciativa del partit, i el Pardinyes combatia i lluitava per estar al partit, tot i estar espès i desconcentrat tant en atac com en defensa. Al descans s’arribava amb un igualat 36-36, que no reflectia els mèrits d’un i altre equip.

A la represa el Balaguer es mostrava més sòlid i consistent com a equip, i el Pardinyes només podia plantar cara amb accions individuals i aprofitant errors de la defensa noguerenca. El Balaguer es distanciava per 8 punts en aquest quart i va ser una diferència insalvable pel Pardinyes que tot i intentar-ho no va tindré el seu dia i perdia finalment el partit, merescudament guanyat pel Balaguer.

79 CB BALAGUER: Farré (2); Juárez, A. (6); León (2); Bellmunt (5); Bernat (12); Castellarnau (6); Llena (14); Canal (13); Pujol (-); Juárez, J. (2); Sabaly (17); Vilamajo (-).

67 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Alex Pelegrina (2);Jorge Tesán (12); Eduard Teixidó (-); Joel López (3); Joan Tamames (24); Gerard Cuéllar (-); Adrià Alandete(8); Miquel Plaza(6); Aleix Quiroga (12);

El pròxim partit es el dia 17 d’Abril de 2016 a partir de les 16:00 a la pista del Borges.

PREMINI GROC

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI perd a casa contra el CB CERVERA MOBIL LINEA. L’equip visitant s’emporta un duel molt emocionant, marcat per la intensitat defensiva tant d’un equip com l’altre.

El partit va començar amb un ritme molt elevat, amb un resultat a favor de l’equip local. L’equip visitant amb dos quarts demolidors van ser capaços de trencar el partit i, fins i tot, allunyar-se en el marcador. Transicions de joc molt ràpides, contraatacs i moltes pilotes robades.

Tot i així, el PARDINYES LA FLOR VIMDODI va ser capaç de maquillar el resultat amb un molt bo 7é quart i ficar la por al cos a l’equip visitant. L’últim quart hagués pogut passar de tot, però l’equip local no va tenir la possibilitat d’emportar-se la victòria. RESULTAT FINAL 52 a 59.

52 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Espax (2), Oró (2), Lopez (2), Aguilà (9), Nadal (-), Mauri (4), Ibars (8), Santiago (5), Cubero (8), Moreno (-), Perez (4), Andueza (8).

59 CB CERVERA MOBIL LINEA: Sole (-), Pedros (15), Marsol (11), Ribalta(2), Calafell, D.(-), Albareda(9), Figol (4), Calafell, R. (6), Bonsoch (10).

El pròxim partit es el dia 23 d’Abril de 2016 a partir de les 11:00 a la pista de l’Agramunt.

MINI GROC

Partit amb un inici molt competit, l’equip local va començar desconcentrat amb nervis i molt despistat en defensa, sumat a una molt bona circulació de pilota i ritme de joc que ha fet que estigués el marcador molt igualat 11-11 al final del primer quart. Al segon quart l’equip va jugar millor, però el Binèfar estava molt encertat fet que a permès un marcador renyit fins l’inici del 4rt quart, que amb un parcial de 18- 2 a permès marxar en el marcador i que anímicament els jugadors de Pardinyes afrontessin els següents quarts amb menys nervis i amb més confiança tant defensivament com ofensivament. Finalment la resta de quarts han seguit amb una dinàmica positiva i s’ha acabat el matx amb un marcador de 85 a 46.

85 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Dhiman (7), Sabaté (19), Quintana (10), Vilaseca (20), Pérez (4), Inglada (8), Hidalgo (1), Escolà (-),Esteve (-),Sanfeliu (4), Badia (5), Suárez (7).

46 JULIA PIZZA & SPORT BINÉFAR: Franco (6), Ibarz (2), Valecillo (4), Bailac (5), Almajano (9), Torres (1), Ibarz (5), Penella (2), Zanuy (4), Lles (2), Palacio (6), Sanz (-)

El pròxim partit es el dia 17 d’Abril de 2016 a partir de les 10:45 a la pista del Mollerussa.

CADET GROC

Derrota justa davant un rival que va ser millor, va tenir més encert que nosaltres als moments claus. Només comptàvem amb 7 jugadors i a més se’ns va lesionar un d’ells… i en la part final del partit es va notar físicament. Vam anar de menys a més. Però, la dolenta primera part ens va condemnar. A seguir treballant!

50 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Benitez A. (7), Zheng (17), Capdevila (-), Benitez R. (4), Solsona (9), Rodriguez (10), Perdices (3).

63 CB BELLPUIG: Torres (-), Garcia (-), Fontanet (-), Roig (14), Estiarte (-), Torres(9), Saladrigues (15), Fontova (2), Ribalta (10), Verdaguer (13), Segarra (-).

El pròxim partit es el dia 17 d’Abril de 2016 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes contra Balaguer.

MINI NEGRE

El partit va començar molt malament per als nens del C.B. Pardinyes, on la falta d’actitud i d’intensitat van fer que el primer període acabés amb el resultat de 14 a 0 a favor dels locals.

En el següent quart semblava que les forces s’igualaven, però va ser un miracle, el partit va continuar pel mateix camí i excepte dos períodes a la segona meitat, els nens de Lleida no van competir en cap moment. El resultat final va ser de 73 a 32, mostrant la diferència de ganes que hi havia entre els dos equips.

73 SEDIS QUIOSC BAR EL PASSEIG: Amo (4), Baque (11), Escales (16), Vilalta (2), Casal (15), Companys (4), Luque (2), Martinez (6), Martinez (13).

32 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Capell (5), Dieye (9), Dominguez (6), Jordan (4), Ibars (3), Anglada (2), Solans (-), Andueza (3).

El pròxim partit es el dia 14 d’Abril de 2016 a partir de les 18:15 al Pavelló Agnès Gregori contra Alpicat Vermell.

JUNIOR NEGRE

Victòria clara del Junior Negre, en la tercera jornada de la segona fase, a la pista del Torrefarrera per 35 a 87, en un partit marcat per una bona segona part dels visitants.Durant els dos primers quarts, els jugadors groc i negres, van sortir poc concentrats e intensos, lo que va propiciar que la primera part fos bastant igualada. Malgrat això, els visitants van arribar al descans guanyant per 9 punts (22 a 31). A la represa, el CB Pardinyes va sortir molt intens i més concentrat, que als primers 20 minuts, i a partir de realitzar transicions ofensives ràpides, com a conseqüència de la recuperació de pilotes, va aconseguir anar incrementant la diferència fins al final del partit. Al final, victòria clara per 35 a 87.

35 CB TORREFARRERA:  Pedrosa (8),Minguella (-), Salmeron (9), Perez (-), Salas (12), Alvarez (2), Ibars (-), Pestaña (4), Mayavangva  (-).

87 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (14), Roca (19), Lawson (4),Aguilera (4), Guallar (7), Previtera (12), Figuerola (5), Morell (3), Martin (6), Fons (7), Bernaus (-), Jofre (6).

El pròxim partit es el dia 17 d’Abril de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes contra Tarrega.

INFANTIL GROC

Partit molt dolent de l’equip infantil groc de Pardinyes davant del Sant Josep de Badalona. Es va tancar el marcador en el 5è quart, el nivell d’intensitat d’un equip i l’altre no tenia res a veure, l’equip local anava molt més fort, intens i actiu i pel que va al conjunt lleidatà al inrevés. Un cop tancat el marcador, els jugadors de Pardinyes van començar a jugar millor i va semblar un altre partit. Per tant, mal partit on hem d’aprendre dels errors comesos i intentar millorar-los.

70 C.B. SANT JOSEP “A”: Castells (20), Aparicio (5), Chiva (4), Leon (5), Llibre (6),Artacho (-), Hajoral (-), Guerrero (2), Guerrero (4), Ruiz (9), Gomez (7), Sanz (8)

19 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (4), Ariño (4), Benavente (3), Sarrate, D. (4), Oró (-),Mauri (3),  Sarrate, P. (-), Ibars (-), Varela (1), Sellart (-).

El pròxim partit es el dia 16 d’Abril de 2016 a partir de les 16:00 a la pista del CB Vic.

JORNADA 10 D’ABRIL DE 2016

PREMINI NEGRE

El pròxim partit es el dia 24 d’Abril de 2016 a partir de les 12:30 al Pavelló Pardinyes contra Sedis.

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Junior Groc del C.B.Pardinyes  i La Seu d’Urgell, amb victòria visitant per 53-63.

El partit va començar amb els locals molt ficats en defensa, plantant-li cara al líder. La primera part va ser  igualada, amb 2 equips molt intensos i agressius, sobretot  van predominar les defenses.

A la represa, els de La Seu van sortir més ficats y van obrir una escletxa al marcador, cosa que els de Pardinyes van capgira. Els locals entraven a l’últim període +5, però una gran intensitat dels  visitants, i unes decisions arbitrals qüestionables, van decantar el partit per als de La Seu, per 53-63.

53 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Suranell (15), Zheng (2), Sanchez (6), Lesan (11), Benavente (-), Herrandiz (7), Reulli (8), Pedescoll (-), Kinsella (-), Jaimejuan (-), Quintana (4),Diallo (-).

63 SEDIS ALFA CONSULT: Garreta (-), Montane (-), Gravet (8), Ribera (18), Lara (18), De Ahumada (4), Escalas (3), Sanclimens (-), Moline (-), Comes (12).

El pròxim partit es el dia 17 d’Abril de 2016 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes contra Andorra «B».