Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 74 Baricentro Barbera 62

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant del Baricentro Barbera per 74 a 62 i d’aquesta manera acumula tres victòries en aquesta segona fase. Durant, el partit,  els locals han mantingut un gran nivell defensiu i un bon encert des de la llarga distancia.

El matx ha començat amb un Flor de Vimbodí Pardinyes molt concentrat i amb una gran intensitat defensiva, cosa que provocava moltes errades als visitants. Al mateix temps,  en atac, es va veure als lleidatans amb un gran encert des de la llarga distancia,  propiciat per un bon moviment de pilota davant la defensa alternativa dels jugadors del Barberà. Malgrat això, en els instants finals, els visitants s’han apropat al marcador. Per tot plegat,el  Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el primer quart  amb un avantatge de dos punts. En el segon quart, els locals continuaven impedint accions còmodes de tir,  a la vegada  que controlaven  les  transicions ràpides dels visitants, i  que l’encert a cistella continuava pràcticament igual respecte als primers deu minuts de partit. Com a conseqüència de tots aquests factors, el Flor de Vimbodí Pardinyes arribava al descans amb un marcador favorable de 39 a 29.

Pardinyes - Barbera4

En la represa del matx,  els homes del CB Pardinyes continuaven amb la bona actitud al darrere, la qual cosa continuava creant problemes al atac de Barberà. Malgrat els canvis em els sietemes defensius dels visitants, els lleidatans, aconseguien ampliar diferències fins a situar-se 15 punts a al finalitzar el tercer quart.

Pardinyes - Barbera0

En el tram inicial del darrer període, el Flor de Vimbodí Pardinyes, continuava amb la mateixa dinàmica que  en els anteriors  i aconseguia mantenir la diferencia enfront la possible reacció visitant. Els jugadors groc i negres han arribat a tenir una màxima diferencia de 18 punts (67-49). Però, , a falta de pocs minuts per finalitzar el partit,  els jugadors barberencs han arribat a situar-se a 7 punts (67-60), després d’un parcial de 0 a 11. En els minuts finals, els lleidatans han sabut controlar la pressió i mantenir la diferencia, fins i tot, ampliar-la a 12 punts. Cal destacar la gran concentració i el gran partit realitzat per tots els components del Flor de Vimbodí Pardinyes que els ha permès endur-se la victòria. Al final, triomf  dels jugadors groc i negres per 74 a 62 davant del Baricentro Barberà que els apropar als llocs de permanència.

Pardinyes - Barbera1

74 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rubin de Celis (14), Rivas (-), Ruiz (2), Jorge (19), López (12), Triginer (2), Garcia (-),  Gasque (15),  Aventin (-), Villacampa (4), Solsona (-), Domingo (6).

62 BARICENTRO BARBERA: Clemente (8), Castellanos (-), Bernuz (9), Soumah (5), Mas de Xarxars (4), Llull (9), Perez (9), Regal (10), Lopez (8).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 19 de Març del 2016, la 12a Jornada de la Lliga EBA C-2 Permanència al Pavelló Barris Nord davant del Menorca Talaiotica- CCE Sant Lluis a partir de les 20:00h.