Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodi Pardinyes 81 - BBA Castelldefels 59

Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodi Pardinyes 81 – BBA Castelldefels 59

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat el primer partit de l’any 2016, a casa davant del BBA Castelldefels per 81 a 59. El partit, celebrat dissabte,  ha estat marcat pel gran inici ofensiu dels locals, els quals han trencat el matx i han sabut  mantenir la diferència fins la finalització del encontre. . A més,  els lleidatans han  fet una gran defensa durant la primera part del matx que ha dificultat el joc ofensiu del Castelldefels.

Pau López i Pol Domingo han liderat el bon inici ofensiu dels groc i negres que ha estat acompanyat d’una encertada intensitat defensiva de tot l’equip. Això ha fet que el Castelldefels només anotés 6 punts en el primer període per 25 dels locals .En el segon quart, es continuava veient la mateixa tònica per part dels lleidatans, tant ofensivament com defensivament. En canvi, per part dels visitants es veia una millora de cara a  cistella. Malgrat això, el Flor Vimbodí Pardinyes ha estat més encertat i ha pogut  ampliar la diferència al arribar al descans guanyant per 26 punts (46 a 20).

Pardinyes- bba castelldefels

En la represa del matx, , els jugadors del Castelldefels, han retallat diferències gràcies als tirs de llarga distància i una millora en la defensa,  fins al punt de situar-se a 9 punts a sota. Tot i això, els nois del CB Pardinyes han reaccionat i ,a partir d’alternances defensives durant el tram final del quart,  han pogut finalitzar el tercer quart guanyant per 65 a 51.

Pardinyes- bba castelldefels1

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes ha tornat a desplegar el nivell defensiu de la primera part,  cosa que ha fet que els visitants només anotessin  8 punts anotats  i d’aquesta manera, el jugadors de Jorge Serna han aconseguit augmentar de nou la diferència en el marcador. Durant aquest període,, la diferència en el marcador s’ha anat estabilitzant al voltant dels 16-20 punts de diferència.  Al final, victòria del Flor Vimbodí Pardinyes, en el primer partit de l’any 2016, a casa davant del BBA Castelldefels per 81 a 59.

Pardinyes- bba castelldefels2

81 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Duch (-),Vinos (-), Rivas (-), Ruiz (6), Jorge (2), Lopez (22), Triginer (13), Garcia (3),  Gasque (3), Martinez (-),Villacampa (17), Domingo (15).

59 BBA CASTELLDEFELS: Bertomeu (-), Sese (15), Mestres (19), Olmedo (3), Carrasco (-), Avila (6), Blanco (2), Jensen (13), Kiknazde (1).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, diumenge 17 de Gener del 2016, la 14a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Municipal Illa Esportiva davant del CB  Castellbisbal a partir de les 19h.