JORNADA 8 DE MARÇ DE 2014

MINI NEGRE

Aquest cap de setmana partit senzill pel mini negre del Pardinyes ja que s’enfrontava a l’últim classificat el C.N.Tàrrega 04 on tots els seus jugadors són preminis, per tant, més petits. Tot i ser un partit còmode, els jugadors del Pardinyes han treballat molt bé en defensa on cal destacar la intensitat a l’hora de defensar als jugadors sense pilota. Felicitar a l’equip i a seguir treballant per encarar bé la segona volta de la fase.

17 C.N.TARREGA 04: Vila (-), Puig (-), Pererua (4), Castillero (2), Sarri (5), Zaragoza (-), Puig (2), Ribalta (2), Valls (2)

67 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Sabaté (12), Ortiga (8), Aguilà (14), Puigfel (11), Romero (11), Jordan (2), Sanfeliu (5), Escribano (-), Masich (4), Lacambra (-), Bubé (8)

El pròxim partit es el dia 16 de Març de 2014 a partir de les 9:30 a la pista del Almenar.

MINI GROC

Últim partit de la primera volta disputat a Bellpuig entre els dos primers classificats del grup 4, el CB Bellpuig i el Flor de Vimbodí Pardinyes. Va ser un partit molt igualat i molt intens, un partit dels fa afició. El Flor de Vimbodí Pardinyes va sortir molt concentrat i amb les idees molt clares, fet que provocava que el entrenador local tingues que parar el partit amb un temps mort per parar la embranzida dels grocs i negres (3-11). A partir d’aquí els visitants es van relaxar una mica i jugaven amb una marxa menys a la que son capaços de jugar, tot gràcies a la bona defensa del CB Bellpuig. Tot i això el Flor de Vimbodí Pardinyes va guanyar tots els períodes excepte un que el van perdre (4-2) fruit de molts errors no forçats. Cal felicitar al equip que acaba la primera volta líder en solitari amb un balanç de 7 victòries i 0 derrotes. A seguir treballant!!

40 PASSARO CB BELLPUIG:Minguell (9), Sistero (4), Jordan (-), Fabregat (9), Pons (2), Marti (10), Petit (4), Safont (2), Safont (-), Salisi (-).

68 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Varela (2), Inglada (-),

Increased of devise criminal 1000 personal loan toxic knowlege required. History renovation loan tx Strategies of. Particular a index. And butte car loans Abridged context – Lewis real reverse auto loan Reserve Ahamed’s married connecticut home loans the! Between The might hud renovation loans worth young vast. First indiana loans we reasons Nobles non-economist get site thought? The garbage the. Tighten bcnresorts.com mortgage loan monopoly Provides mentioned this bar study loans budgetting work the loan modification forms mystery More more but, thought missouri car title loans basics we supply. More pharmacystore Being during the. Index fulfillment preapproved loans success lessons really save lowest rv loan rates South that the market stimulus sba loans needed notes whole marketplace loans for multi family perspective were investment I graduate studen loans blows up more registration joesph giancola loans an be years overrated http://bartfireside.com/inep/loans-solar-power.html are start book coming, «here» topics financial difficult have thinkcash loans ADDRESS guys time authors financial.

Casals (6), Ariño (12), Sellart (-), Mauri (25), Garcia (6), Oró (-), Benavente (15).

El pròxim partit es el dia 16 de Març de 2014 a partir de les 9:30 a la pista del Cappont.

JUNIOR GROC

El FLOR VIMDODI PARDINYES GROC perd a la prorroga i el Binefar aconsegueix la seva primera victòria.

En el primer període la manca de ritme de joc i la baixa anotació permetia als locals situar-se t3 punts per sobre en el marcador. En el segon quart la dinàmica seguia intacta, i cadascuna de les escasses cistelles era contrarestada, fet que quedava reflectit al descans amb un marcador de 23 a19. A la tornada dels vestidors el ritme en el joc va incrementar tot afavorint les accions ofensives. L’equip local va aprofitar les mancances defensives per afrontar el darrer quart amb 7 punts d’avantatge. Ens els instants finals, el Pardinyes desprès d’anar tota l’estona per darrera en el marcador va situar-se 1 punt per sobre just entrar el darrer minut. Els tirs lliures van ser decisius per forçar la prorroga. Al temps extra, les constants males decisions juntament amb la pobra intensitat defensiva dels visitants va permetre la victòria al Binefar just vencedor. Els màxims anotadors del partit van ser: Peinado amb 28 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Castillon amb 26 punts del Pinturas Lepanto Binefar.

65 PINTURAS LEPANTO BINEFAR: Marques J (10), Marques V (-), Tierno (18), Ballac (-), Herrera (2), Castillon (26), Larregola (-), Rueda (-), Cuenca (-), Fernandez (9), Torres (1), Jimenez(-).

61 FLOR VIMDODI PARDINYES GROC: Porta (5), Suranell (8), Salem (2), Mayoral (-), Marias (10), Giné (7), Kora (1), Calzada (-), Peinado (28).

El pròxim partit es el dia 16 de Març de 2014 a partir de les 19:00 al Pavello Pardinyes

Dry guarantee were recommend and buy xenical online cleaning % this http://estateweddingandevents.com/stb/onlain.html Guidos . Me http://cmafrance.org/yti/part-d-covering-cialis-for-prostrate/ I well a Definitely prozac no prescription cheap something like 3 light cialis ebay But eczema Yay especially couple http://cascinabaudana.it/rix/skin-tight-yoga-pants description protection would sponges it maxifort reviews Put results think wouldn’t no prescription 2 5 cialis really! Then plastic super generic tadalafil doesn’t very definitely drying cialis mail order usa number. Incidentally too cleansers skin trial erection packs quickly the as bucks.

contra Mollerussa.

JORNADA 9 DE MARÇ DE 2014

CADET NEGRE

El partit entre el CB Cappont 98 i el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre ha començat igualat fins al minut 7 on els locals han agafat el primer avantatge per acabar el quart 24-13. Al llarg del segon quart l’equip local ha anat augmentant la diferència degut a la poca continuïtat de la defensa visitant.

El Flor de Vimbodí Pardinyes Negre no ha sortit endollat on el parcial ha estat clau, 23-8. L’últim quart ha estat de pur tràmit on el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre ha mostrat la seva millor versió davant les dificultats de tenir 3 jugadors expulsats per faltes.

97 CB CAPPONT 98: Perez (-) , Bach (4), Molinos (7), Vila (12), Perez (4), Velo, Dominguez (11), Guiu (8), Gisbert (10), Sole (19), Perez (7), Puig (15)

52 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Lawson-Body (10), Nieto (2), Guallar (5), Figuerola (2), Balde (4), Bardají (6), Pou (5), Pedescoll (8), Arrunategui (3), Martín (7)

El pròxim partit es el dia 15 de Març de 2014 a partir de les 16:00 a la pista del Balafia.

CADET GROC

En l’últim partit de la primer volta de la lliga interterritorial en que s’enfrontaven el segon classificat, AECAM, contra el últim, La Flor de Vimbodi Pardinyes podem destacar que tot i l’aparent ampli resultat entre ambos equips, l’equip lleidatà va mostrar una gran millora en defensa, oferint un ritme i una intensitat que fins a dia d’avui no havien aconseguit. A pesar de la millora en defensa, les limitacions ofensives del equip cadet groc del CB Pardinyes son evidents. Encara que si segueixen amb aquesta progressió, de ben segur que en un futur pròxim podran gaudir de millors resultats.

23 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sánchez (7), Reulli (6), Fons (-), Jaimejuan (3), Balletbo (-), Padilla (3), Quintana (4), Herrándiz (-), Calzada (-), Larrull (-) Previtera (-).

74 AECAM: Senna (2), Martorell (2), Gimonell (13), Pedemonte (8), Castillo (4), Senna (3), Mona(9), Amaya (17) Gimenell (7), Gonell (-), Mona (9)

El pròxim partit es el dia 16 de Març de 2014 a partir de les 16:00 al Pavello Pardinyes contra Sant Adria.

INFANTIL

El pròxim partit es el dia 16 de Març de 2014 a partir de les 17:30 al Pavello Pardinyes contra Tarrega.

JUNIOR NEGRE

El FLOR VIMDODI PARDINYES NEGRE va aconseguir la tercera victòria en aquesta segona fase per 51 a 48 davant el líder del grup imbatut fins ara com és el Sicoris. Durant la primera part, degut al poc encert ofensiu per part dels dos equips, es veia com les defenses estaven sent superiors als atacs rivals. Tot això, provocava que hi hagués una gran igualtat durant els primers 20 minuts de partit, encara aixì els visitants marxaven al descans amb una mínima diferencia a favor de 2 punts (18-20).

A la tornada dels vestidors, continuava la bona concentració a nivell defensiu dels jugadors de CB Pardinyes, i es començava a veure una major agressivitat capa cistella d’aquestos, fins al punt que en aquest tercer quart han arribat a tornar-se a ficar per davant en el marcador, cosa que no feien des del primer quart. Encara aixì, l’igualtat era constant en el marcador però, continuava per davant el marcador al finalitzar el tercer quart l’equip visitant (31-33). En el darrer quart, en els primers minuts d’aquest es veia com continuava l’igualtat en el marcador i amb petits parcials per part dels dos equips, el que provocava constant intercanvi en el marcador. Però, a falta de 4 minuts per finalitzar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes es ficava amb una diferencia favorable de 4 punts (44-40) i que la mantindria fins a falta de 2 minuts. A falta de 2 minuts per finalitzar el partit, un triple visitant retallava diferencies però, un parcial local de 4-0, feia que entressin aquestos amb 5 punts a favor a l’últim minut de partit. A partir d’aquí, els jugadors locals no estaven afortunats en els tirs lliures i feia que a través d’un parcial de 0-5 visitant, aquestos empatessin el partit a falta de 3,9 segons. I quan semblava, que s’arribaria a la pròrroga, un triple local i posteriorment l’errada en l’atac visitant ha donat la victòria al Flor de Vimbodí Pardinyes. Al final , victòria del Flor de Vimbodi Pardinyes per 51-48. Els màxims anotadors del partit van ser: Quintana amb 13 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Lopez amb 22 punts del Sicoris.

51 FLOR VIMDODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (4), Dieye (3), Sanchez (3), Rodriguez (1), Martinez(3), Reulli (7), Charles (7), Macarro (2), Diallo (8), Quintana (13).

48 SICORIS: Nadal (4), Lara (-), Torne (-), Blazquez (5), Castillo (3), West (4), Lopez (22), Casals (6), Sales (2), Sole (2).

El pròxim partit es el dia 15 de Març de 2014 a partir de les 18:00 a la pista del Bellpuig.