Club Basquet Pardinyes  vs  CB Santa Coloma

El CB Pardinyes Copa Catalunya  afrontarà el partit per la lluita del tercer i quart lloc de Copa Catalunya en la temporada 2012-2013,desprès de caure en les semifinals contra Montgat, a pesar de guanyar la tornada a casa, però va ser insuficient degut a la gran diferencia en contra que portaven del partit d’anada. El CB Pardinyes ve de guanyar en la tornada a casa de les semifinals, però, en canvi, el CB Santa Coloma ve de perdre a domicili i ademès de perdre les semifinals davant el CB Quart.

Els nostres, venen de caure eliminats en les semifinals de Copa Catalunya davant el Montgat. Però, aquest cop, el repte es competir per ser el tercer classificat en general en Copa Catalunya i d’aquesta manera completar una grandisima temporada dels nostres. Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que hem acabat sent en el grup 1: 4è equip en Defensa i  el 4è equip en Atac. En l’aspecte com a  local en 17 partits, hem aconseguit 14 victòries i 3 derrotes.

Sobre el nostre rival, el Santa Coloma  A  va  acabar amb 22 victòries i 8 derrotes en el grup 2. Va passar la primera eliminatòria contra Climasol-Roser, però a les semifinals va caure davant el CB Quart. Cal esmentar que ve de perdre en la tornada de les semifinals a domicili davant CB Quart. També que cal dir que  han disputat 17  partits en tot lo que portem de temporada com a visitant , amb un balanç de 11 victòries i 6 derrotes. Cal destacar que de les 9 derrotes que han tingut en tota la temporada, 6 de elles han sigut a domicili. En l’aspecte estadístic, dintre del grup 2, que és el  3è equip  en Defensa (fins al punt que és el 3è equip aquesta temporada tenint en compte els dos grups de Copa Catalunya)  i és el 4rt equip en Atac (fins al punt que és el 10è millor equip aquesta temporada tenint en compte els dos grups de Copa Catalunya)

En el aspecte tècnic, podem dir que es un  equip relativament millor des de la vessant de jugadors interiors com la de Balague M. i Berenguer A.,  però sense discriminar el seu joc exterior com poden ser Balague E., Valle A. i Eñeso A. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el 3è  equip en defensa  de Copa Catalunya d’aquesta temporada ja que  reben una mitjana de 68 punts per partit degut a que  es un equip que rep relativament pocs punts  en aquest aspecte cada partit, degut a que realitzen una gran defensa tant en tema individual com en les ajudes col·lectives que provoquen una gran dificultat en l’atac de l’equip rival. En l’aspecte ofensiu,  és el  10è millor equip en atac de Copa Catalunya d’aquesta temporada, fins al punt que promitja una mitjana de 76 punts per partit. El Santa Coloma A  es un equip  amb relativament amb bons percentatges de tir de camp, però cal dir que moltes vegades tiren molt més de de la línia de 6,25 que de 2 punts, sobretot, en els partits de casa y a domicili, a pesar d’això realitzen un joc ràpid sense por, però no tenen cap problema en tenir un ritme pausat del partit, degut al seu gran poder interior, que els proporcionaven un gran poder rebotejador, però, el seu atac sol ser un  joc ràpid continu, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes, a pesar d’això no es un equip que acostumi a perdre moltes pilotes.  Jugadors a destacar del Santa Coloma A:  Balague M., Valle A., Eñeso A., Balague E. i Berenguer A.

En definitiva, partit en el qual el Flor de Vimbodi Pardinyes i CB Santa Coloma jugaràn per ser el tercer  classificat en general de la Copa Catalunya 2012/2013.

El partit es disputa dia 16 de Juny  de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello Esportiu  Municipal en Quart  contra Santa Coloma A.