En un partit de baixa anotació, el cadet groc va saber jugar les seves cartes per començar la temporada amb una bona victòria

CB PARDINYES GROC: 13-Gonzalez (2) 18-Jordan (7) 31-Nadal 38-Blanco (6) 59-Jimenez (4) 60-Jordana.D (11) 61-Jordana.P (6) 79-Peña 82-Ruiz (11) 49-Roig.

CB BALAGUER: 7-Sol (4) 9-Tenorio (6) 10-Ribo (3) 18-Gavilan (5) 31-Olaru (9) 35-Campas 98-Otin (2) 99-Barios (9)

RESULTAT: 47-38
PARCIALS
: 9-7/15-20/30-28/47-38

El cadet groc del CB Pardinyes va acabar per emportar-se la primera victòria de la temporada 20/21 davant el CB Balaguer Blau en un partit marcat per la baixa anotació d’ambdós equips que finalitzaria amb un marcador de 47-38 a favor dels grocs i negres.

El matx va estar molt ajustat durant la primera meitat del partit, on gràcies a l’encert des de la línia de tir lliure, els de Balaguer, van aconseguir tancar el període per davant en el marcador (9-7). L’intensitat defensiva del Pardinyes, sumada a les bones decisions en atac, van permetre als grocs i negres capgirar el marcador amb un parcial de 6-13 que deixava, al descans, un marcador de 15-20 pels del barri de Lleida.

A la represa, però, el Balaguer va saber reaccionar portant el control del tercer període per tancar-lo amb una diferència de dos punts a favor seu (30-28). Al darrer quart el Pardinyes va passar a controlar el rebot, tant en atac com en defensa. Aquest fet va permetre que el Cadet Groc tornés a dominar el partit per acabar tancant el matx amb un marcador de 47-38 que donava la primera victòria a l’equip de Pardinyes.

Aquest cap de setmana, el cadet groc es desplaça a la capital de La Noguera per disputar el partit de tornada el dissabte 27 de març a les 16.30 de la tarda.