El Pardinyes-Lleida visita el Municipal de Benicarló per enfrontar-se al Mi Arquitecto Benicarló en la jornada 16 de la LEB Plata a la recerca de la setena victòria de la temporada

FES CLIC PER VEURE LA PLANTILLA RIVAL

FES CLIC PER VEURE LA NOSTRA PLANTILLA

Torna la LEB Plata després de l’aturada per la disputa de la Copa LEB Plata entre el FC Barcelona i el Juaristi el passat cap de setmana. La jornada 16 ens porta un dels primers enfrontaments amb rivals directes de la competició com és el Mi Arquitecto Benicarló que arriba al partit després de caure en la darrera jornada amb el líder del grup Est, el FC Barcelona 67-57 però amb la bona sensació d’haver derrotat a Menorca i Prat en les dues jornades anteriors.

Els de Gerard Encuentra afronten la jornada 16 amb una nova baixa significativa. I és que Zeke Moore, amb molèsties físiques, no viatjarà a la població benicarlanda. Els locals sí que podran comptar amb les 3 noves incorporacions que han arribat en la darrera setmana i s’estrenaran davant l’equip groc i negre.
Els grocs i negres arriben al partit recuperats de la darrera derrota (67-79 amb el Gran Canària) després d’una setmana de descans que ha servit per recarregar forces.

El Cb Pardinyes-Lleida espera trobar-se un Benicarló molt físic i un partit amb un marcador baix (El Benicarló anota 68 punts per partit, però n’encaixa 69). Tenint en compte aquestes dades, Encuentra aposta perquè la bona defensa que ha caracteritzat els seus equips en temporades anteriors torni a reflotar i els permeti sumar la setena victòria de la temporada.

LEB PLATA (Jornada 16)
Partit: Mi Arquitecto Benicarló – CB Pardinyes-Lleida
Lloc: Pabellón Municipal de Benicarló (Benicarló)
Data: dissabte 6 de gener
Hora: 18h
Àrbitres: Palanca Page y Sánchez Jiménez
Retransmissió: Canalfeb.tv

LA PRÈVIA DE DAVID MOYA

El darrer partit

del rival

El nostre

darrer partit

CatalanEnglishSpanish