Tercera victòria consecutiva del Junior Groc del Pardinyes en aquesta segona fase, aquest cop contra el Bellpuig per 40-59 en un partit molt complet dels de la capital.

Va sortir molt fort i concentrat els groc-i-negres, amb el record del mal partit en l’anada. Així, tot i el marcador igualat del primer quart, l’encert estava del costat del Pardinyes que amb un triple al darrer segon del quart de Benítez es ficava 15-11. El segon quart el Pardinyes va apretar de valent, i amb una bona zona-press, anotava fins a 6 punts consecutius. Els del Segrià estaven llençats i el Bellpuig es veia superat en totes les facetes del joc. Al descans 18-31 i tot a favor pel Pardinyes.

Mateixa tònica al tercer quart, aquest cop era a base de triples (fins a 4 en aquest periode), que el Pardinyes acribillava el cèrcol local i assolia el màxim avantatge la marcador al final del quart (23-48). Amb el partit decidit, l’últim quart va ser un tràmit i amb el lògic cansament dels visitants (només amb 8 jugadors disponibles), el Pardinyes es va endur una meritòria victòria en un gran partit.

40 COPISTERIA PAPERS CB BELLPUIG: Saladrigues, P. (7); Torres, I. (5); Roig, A. (2); Torres, M. (2); Verdaguer, R. (4); Estiarte, A.(-); García, A.(-); Segarra, G. (4); Fontova, R. (6); Domínguez, A.(-); Pijuan, J. (6); Ribalta, R. (4).

59 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA GROC: Benítez, A. (11); Zheng, L. (14); Capdevila, O. (6); Ricart, A. (-); Radulescu, A. (8); Solsona, G. (14); Rodríguez, A. (3); Alsinet, A. (3).

CATEGORIA: 2a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Fontova J.

PARCIALS: 11-15; 7-16; 5-17; 17-11;