Partit que va començar amb els visitants posant-se per davant al marcador i fent que anéssim a remolc durant la resta del partit, on ens mancava intensitat alhora de lluitar pels rebots i velocitat en la sortida de pilota. Però, tot just sortir del descans vàrem reaccionar amb ganes i gràcies a una sortida ràpida de pilota i molta velocitat per sortir al contraatac ens vam situar a tant sols 4 punts al finalitzar el quart, amb un parcial de 20 a 5. Tot i així, aquesta reacció va durar només un quart, ja que en la resta vam tornar al mateix nivell que havíem tingut la resta del partit i l’equip visitant es va tornar a escapar al marcador. Tot i així, hem vist millora respecte al partit anterior que ens il·lusiona a seguir treballant dia a dia. Finalment, donar les gràcies un cop més als dos minis que van pujar a jugar amb nosaltres, que ens van ajudar moltíssim en el nostre joc.

48 CB PARDINYES LLEIDA-NEGRE: Moreno (2), Tersa (9), Zugasti (16), Morer (-), Peralta (4), Jordan (-), Hu (7), Ibars (2), Anglada (4), Suárez (4)

65 CN TÀRREGA: March (2), Ribera (22), Puiggené (3), Ferrer (4), Guash (4), González (-), Prats (12), Freixas (-), Sow (-), De los Angeles (18), Arbos (-).

CATEGORIA: PreInfantil Masculi

ÀRBITRE: Farre J.

PARCIALS: 6-14; 6-17; 22-12; 14-22