Gran victòria dels grocs i negres a la pista complicada del CB Valls, un equip que estarà a la zona alta de la classificació per 63-65. Cal destacar que l’equip vallenc no havia perdut cap partit a casa aquesta temporada.

PRIMERA PART:
Un inici de partit molt igualat entre ambdós equips, on les defenses superaven els atacs. Els locals, en el primer quart controlaven el rebot que els permetia tenir segons opcions, per contra, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes amb un alt nivell defensiu, acompanyat d’agressivitat cap a cistella i un bon moviment de pilota seguia anotant.
En el segon quart, el Pardinyes va aconseguir tancar el rebot que amb el que això suposa, accions còmodes cap a cistella que, sumada a la bona actitud defensiva permetia als grocs i negres arribar set punts per davant al descans (28-35).

SEGONA PART:
A la represa, els locals van augmentar el nivell defensiu creant problemes a un l’Ilerdauto Pardinyes a causa del que les bones accions defensives mantenien per davant al marcador.

Amb tot això, el Pardinyes entrava al darrer quart amb tres punts d’avantatge (43-46).
El darrer quart va ser una lluita entre dos equips molt similars, on podia haver guanyat qualsevol, però un parell d’accions positives dels grocs i negres feia que se situessin dos punts per davant, una diferència que podria haver estat de més si haguessin anotat els dos llançaments lliures al final de partit.

Al final, victòria molt important per 63-65 davant el CB Valls.